Diensten

Specialist in vastgoedpresentatie

Onze dienstverlening: Meerwaarde voor uw vastgoed!

De Aanvullende Makelaar is gespecialiseerd in stylen, fotograferen en inrichten van vastgoed dat te koop of te huur, zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Wij geloven dat een aantrekkelijke presentatie de prijs van vastgoed aanzienlijk verhoogt. Wilt u meer over onze dienstverlening weten? Of heeft u nog vragen? Maak hier een afspraak. Of bel ons: 06-10252529!

Huis stylen voor verkoop

Verkoopstyling

Wilt u uw huis voor de beste prijs verkopen of verhuren? Dan is de keuze voor verkoopstyling door De Aanvullende Makelaar een slimme investering!

Professionele woningfotografie

Woningfotografie

Een succesvolle verkoop start met een perfecte woningpresentatie. Een perfecte woningpresentatie start met de mooiste foto's van uw huis.  

Gastvrouw Open Huis Amsterdam

Gastvrouw Open Huis

Gastvrouw nodig? Wij zijn gecertificeerd stylist en verkoopcoach en leiden bezoekers graag rond in uw woning. Ook 's avonds of in het weekend.

Meubelverhuur lege woningen

Meubelverhuur

Een lege woning verkoopt minder goed. Wij regelen snel een tijdelijk interieur voor elke ruimte. Van basis tot exclusief én tegen scherpe tarieven. 

Inrichten lege woningen voor verhuur

Gemeubileerde verhuurstyling

Woning gemeubileerd verhuren? Realiseer meer huurinkomsten met een perfect gemeubileerde woning tegen lage kosten.

Opruimcoach

Extra diensten

De Aanvullende Makelaar biedt voor totale ontzorging ook extra diensten aan zoals het op- en ontruimen van woonhuizen.

  Neem contact op

Wij kijken ernaar uit om met de presentatie van uw vastgoed aan de gang te gaan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.