Gemeubileerde verhuurstyling

Verhuurstyling inclusief aankoop interieur

De Aanvullende Makelaar is gespecialiseerd in gemeubileerde verhuurstyling en heeft veel ervaring met aankopen van prachtige, betaalbare interieurs voor te huur staande woonhuizen, kamers en bedrijfspanden voor woningverhuurders in de regio Amsterdam. 

Woningen inrichten zakelijke markt

Van kaal huurhuis naar volledig gemeubileerd droomhuis

Graag helpen wij particuliere woningverhuurders, vastgoedbeleggers en verhuurmakelaars om hun kale- of gestoffeerde huurwoning(en) te stylen en, indien gewenst, te voorzien van een compleet nieuw interieur. Dit is mogelijk met nieuwe, maar ook met luxe tweedehands meubels en woonaccessoires waardoor het al met een kleine investering mogelijk is. 

''We transformeren elk kaal huurhuis tot een volledig ingericht droomhuis, een plek waar huurders uit een hoger segment zich welkom en thuis in kunnen voelen''

Verhuur aan Expats in Amsterdam

Onze expertise ligt vooral op stylen en slim inrichten van appartementen voor expats huurders uit een hoger segment. We creëren een sfeer die deze doelgroep aanspreekt en leveren de woning binnen 1 week smaakvol aangekleed en volledig turn-key op. Daarmee kunt u als verhuurder direct zonder zorgen uw huis voor de beste prijs verhuren. Wij weten precies wat er in een expat woning aanwezig hoort te zijn en waar we hoge kwaliteit spullen voordelig kunnen kopen.

Wij regelen alles tot in detail

Wij kunnen u helpen met een totale inrichting: Van een compleet meubilair, keukengerei, huishoudelijke apparatuur, bedlinnen, badlakens, tot aan het sauzen van muren en het ophangen van gordijnen en plafondlampen. Of met een deelinrichting: De verhuurstyling met een combinatie van eigen spullen en slechts enkele nieuwe meubelen en accessoires een betere uitstraling te geven. Onze stylisten worden bijgestaan door een vakman voor de uitvoering van de kluswerkzaamheden.

Wat zijn onze kosten?

Voor een studioappartement kunnen wij al een complete inboedel aanbieden rond 1500 euro. Voor de verhuurstyling rekenen wij € 45,- per uur. O ja, u betaalt pas bij een succesvolle verhuur. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten. Klik hier voor een paar voorbeelden van objecten die wij hebben getransformeerd tot een commercieel succes. 

Wat levert gemeubileerde verhuur op?

  • Kleine investering met groot rendement
  • Positieve invloed op verhuur en levert hogere huurprijs op
  • Betaalbaar door hergebruik van meubels, accessoires en materialen
  • Huurders uit een hoger segment, kiezen massaal voor gemeubileerde woningen
  • Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare huurders
  • De huurprijs gaat gemiddeld omhoog met zo'n 8 euro per vierkante meter
  • Voor een appartement van 70 vierkante meter kan dit oplopen tot 280 euro per maand
  • Het gebruik van meubels mag ook doorbrekend worden via de servicekosten
  • Waardebepaling van de woning gaat omhoog.

Lijkt het u wel interessant om een woning door ons te laten meubileren? Of wilt u meer over onze dienstverlening weten? 

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstylingwoningfotografiegastvrouw open huismeubelverhuur of voor de aankoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Bent u makelaar in de regio Amsterdam? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!