Zakelijk

Specialist in vastgoedpresentatie

Zakelijke dienstverlening: Stylen / Inrichten / Fotograferen

De Aanvullende Makelaar verzorgt bijzondere vastgoedpresentaties voor al uw projecten. Wij geloven dat een aantrekkelijke presentatie de prijs van vastgoed aanzienlijk verhoogt. Nadat een woning succesvol is gestyled, kunnen wij ook een Funda-proof fotoshoot verzorgen en kijkers begeleiden tijdens een bezichtiging of open huis. Wilt u meer over onze dienstverlening weten? Of heeft u nog vragen? Maak hier een afspraak. Of bel ons: 06-10252529

Verkoopstyling als extra service makelaar

Samenwerking voor makelaars

Met een samenwerking heeft u een streepje voor op andere makelaars en kunt u uw klanten een totaalpakket aanbieden.

Huis stylen voor verkoop

Verkoopstyling

Wilt u uw huis voor de beste prijs verkopen of verhuren? Dan is de keuze voor verkoopstyling door De Aanvullende Makelaar een slimme investering!

Inrichten lege woningen voor verhuur

Gemeubileerde verhuurstyling

Woning gemeubileerd verhuren? Realiseer meer huurinkomsten met een perfect gemeubileerde woning tegen lage kosten.

Professionele woningfotografie

Woningfotografie

Een succesvolle verkoop start met een perfecte woningpresentatie. Een perfecte woningpresentatie start met de mooiste foto's van uw huis.  

Gastvrouw Open Huis Amsterdam

Gastvrouw Open Huis

Gastvrouw nodig? Wij zijn gecertificeerd stylist en verkoopcoach en leiden bezoekers graag rond in uw woning. Ook 's avonds of in het weekend.

Meubelverhuur lege woningen

Meubelverhuur

Een lege woning verkoopt minder goed. Wij regelen snel een tijdelijk interieur voor elke ruimte. Van basis tot exclusief én tegen scherpe tarieven. 

  Neem contact op

Wij kijken ernaar uit om met de presentatie van uw vastgoed aan de gang te gaan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.