Woningverhuurder / Aankoop interieur

Specialist in vastgoedpresentatie

Verhuurstyling. Woningen inrichten voor de zakelijke markt!

De Aanvullende Makelaar is gespecialiseerd in verhuurstyling en heeft veel ervaring met het aankopen van betaalbare interieurs voor te huur staande appartementen voor woningverhuurders in de regio Amsterdam. 

Woningen inrichten zakelijke markt

Gemeubileerd verhuren 

Wij weten precies wat er in een gemeubileerde woning dient te staan en waar we hoge kwaliteit spullen voordelig kunnen kopen. Graag helpen wij particuliere woningverhuurders, vastgoedbeleggers, makelaars of investeerders om hun vastgoed een mooiere uitstraling en compleet nieuw interieur te geven. Dit is mogelijk met nieuwe, maar ook met luxe tweedehands meubels en accessoires waardoor het al met een kleine investering mogelijk is. 

''We transformeren elk kaal huurhuis tot een volledig ingericht droomhuis, tot een plek waar huurders uit een hoger segment zich welkom en thuis in zullen voelen''

Wij regelen alles tot in detail

Wij kunnen u helpen met een totale inrichting. Van een goed uitgeruste eet- en zithoek, slaapkamer en kasten. Tot aan bedlinnen, gordijnen, keukengerei, en huishoudelijke apparatuur. Tot aan het sauzen van muren en het ophangen van gordijnen en plafondlampen. Of met een deelinrichting: De verhuurstyling met behulp van slechts enkele nieuwe meubelen en accessoires een betere uitstraling te geven. 

Voordelen gemeubileerd (ver)huren

Wij richten ons vooral tot expat huurders uit een hoger segment. We creëren een sfeer die deze doelgroep aanspreekt en leveren de woning binnen 1 week smaakvol aangekleed en volledig turn-key op. Daarmee kunt u als verhuurder direct zonder zorgen uw huis voor de hoofdprijs verhuren. De nieuwe huurder hoeft enkel zijn koffers te pakken om te verhuizen.

Kosten gemeubileerde woning

Uiteraard zijn er kosten verbonden aan het verhuren van een gemeubileerde woning. De verhuurder investeert veelal een bedrag rond € 15.000,- euro om zijn woning volledig te laten meubileren. De Aanvullende Makelaar legt de nadruk liever op de portemonnee met aandacht voor het milieu. Door hergebruik van meubels en accessoires kunnen wij daarom al een complete inboedel aanbieden voor een studio appartement rond € 1500,- euro. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten. Klik hier voor een paar voorbeelden van objecten die wij een facelift hebben gegeven.

Wat levert gemeubileerde verhuur op?

  • Kleine investering met groot rendement
  • Als je een kaal appartement laat meubileren, betaalt de huurder gemiddeld een bedrag van zo'n 8 euro per vierkante meter extra
  • Voor een appartement van 70 vierkante meter kan dit oplopen tot 280 euro per maand
  • Huurders uit een hoger segment, zijn door hun hoge inkomen betrouwbare huurders
  • Het gebruik van meubels mag ook doorbrekend worden via de servicekosten
  • Waardebepaling van de woning gaat omhoog.

Lijkt het je wel interessant om een woning door ons te laten meubileren? Of heb je nog vragen?  

Maak een afspraak Of bel ons: 06-10252529

Schakel De Aanvullende Makelaar in voor verkoopstylingwoningfotografiegastvrouw open huismeubelverhuur of voor de aankoop van een compleet nieuw interieur voor woningverhuur of voor Airbnb. Bent u makelaar in de regio Amsterdam? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!